LIVE: eSedmica turizma 2020 na Ekonomskom fakultetu u Bihaću

Godinama je fokus rada Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Bihaću na ključnim kompetencijama cjeloživotnog učenja studenata što je rezultiralo u postizanju izvrsnih rezultata po kojima je Fakultet postao prepoznatljiv i polako se diferencirao u odnosu na ostale.  Egzaktan primjer kako se prilagoditi vanrednim okolnostima jeste organizacija eSedmice turizma 2020.

Naime, Ekonomski fakultet nastavlja organizaciju svoje sad već tradicionalne manifestacije pod nazivom Sedmica turizma na Ekonomskom fakultetu Bihać. Ove godine ova manifestacija će se organizirati kao: eSedmica turizma 2020. Link putem kojeg možete pratiti događaj posredstvom aplikacije Zoom je https://zoom.us/j/92452086710 .

Studenti II godine Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Bihaću su pod mentorstvom prof.dr. Mirele Kljajić-Dervić kreirali video kao najavu ove manifestacije.

U njihovu spremnost, sposobnost, znanje i vještine da čak i u pandemiji (koja je na svjetskom nivou blokirala toliko toga, ali nije njih) nastave kontinuitet održavanja manifestacije Sedmica turizma na Ekonomskom fakultetu Bihać će te se moći uvjeriti u narednoj sedmici kada vas očekuje niz webinara, live prijenosa, online traženja blaga, online edukativnih radionica itd.

NAJAVA Turizam prije, tokom i nakon pandemije COVID-19

Panel diskusija o izazovima koji nas očekuju u turizmu, strategijama izlaska iz krize, promjenama koje se naziru!

Panelisti:

doc.dr Ivan Kelić – Ekonomski fakultet Sveučilišta u Osijeku

Amarildo Mulić – Direktor Nacionalnog parka Una

Armin Amidžić – Direktor Turističke zajednice Grada Bihaća

Haris Ćoralić – Direktor Opal Grupe

Moderator: prof.dr. Mirela Kljajić-Dervić

U potrazi za odgovorima na pitanja:

–          kako se prilagoditi

–          da li ćemo redefinirati značaj sigurnosti u turizmu

–          ako u svakoj krizi postoji prilika, koja je prilika za turizam USK

Ako i Vi želite postaviti pitanje za naše paneliste možete svoje pitanje napisati ili u dijelu najave događaja na facebook stranici Fakulteta ili u toku trajanja panela u dijelu Q & A. Link putem kojeg možete pratiti događaj posredstvom aplikacije Zoom je https://zoom.us/j/92452086710